Reset Password

Your search results

Transferi i izleti

Transferi

Organiziramo transfere od aerodroma do vašeg hotelskog ili apartmanskog smještaja. Također Vam stojimo na raspolaganju za sve vrste prijevoza.

Korčula

Otkrijte rodno mjesto Marka Pola, poznatog trgovca i moreplovca. Upoznajte najpoznatiju vinsku regiju na poluotoku pelješcu, te uživajte u razgledavanju predivnog povijesnog grada Korčule.

Vinske ture Ston & Pelješac

Uživajte vozeći se cestom uz samu obalu mora. Posjetite druge najveće zidine na svijetu u povjesnom gradu Ston. Uživajte u lokalnoj gastronomskoj kuhinji te posebno ”kamenicama” koje su popularne u ovom kraju. Posjetite domaće proizvođače vina te kušajte najbolja vina u Hrvatskoj i Svijetu.

Crna Gora

Posjetite Herceg Novi, Perast, Risan i Kotor. U Kotoru ćemo se upoznati sa katedralom Sv. Tripuna te gradskim zidinama. Upoznajte se i sa Budvom, centrom Crnogorskog turizma. Uživajte u predivnim priobalnim mjestima Crnogorske riviere te se okupajte na najpopularnijim plažama uz kristalno čisto more.

Međugorje

Međugorje je malo mjesto u Bosni i Hercegovini. Posebno je poznato zbog vjerskog turizma te ga posjećuju hodočasnici iz cijelog svijeta.

Mostar

Posjetite Počitelj & Mostar te dolinu Neretve, poznatu po proizvodnji mandarina. Upoznajte se sa povješću ovog kraja dok prolazite dolinom Neretve pa sve do Mostara. Uživajte na ”Starom mostu” u Mostaru prolazeći njegovim ulicama te upoznavajući se sa povješću Turskih osvajanja na ovim prostorima.

Transferi i Izleti