Reset Password

Your search results

Turistička agencija Rentals Dubrovnik pruža usluge upravljanja vašim nekretninama. Naše usluge uključuju održavanje, posjete, čišćenje i iznajmljivanje svih vrsta nekretnina: vila, kuća ili apartmana. Nudimo niz usluga na temelju vaših zahtjeva, od detaljnog pregleda i izvješća, održavanja, do ostalih aktivnosti sukladno vašim željama.

Učiniti ćemo sve što je u našoj moći da ispunimo sve vaše potrebe, te možete biti sigurni da je vaša imovina u dobrim rukama.

Smještaj

Rentals Dubrovnik nudi široku kolekciju apartmana, kuća i vila za odmor na cijelom području Hrvatske. Mi jamčimo za kvalitetu naših jedinica koje su osobno pregledane prije nego što ih uključimo u našu ponudu. Pošaljite nam vaše zahtjeve i recite nam svoje potrebe te ćemo naći idealan smještaj za Vas.

Iznajmljujemo vile, kuće i apartmane za odmor. Također surađujemo sa drugim iznajmljivačima na području cijele Hrvatske, uključujući hotelski i hostelski smještaj. Dovoljno je da nas kontaktirate i objasnite nam vaše želje a mi ćemo učiniti sve da se vaš san ispuni.

Mi smo ovdje kako bi ostvarili vaše snove!

Concierge

Rentals Dubrovnik brine o vama. Od početka do kraja mi, ćemo isplanirati sve potrebne aktivnosti za vaš odmor i osigurati da sve prođe u skladu sa vašim očekivanjima. Želimo da provedete nezaboravne trenutke na vaš odmor tako što ćemo mi preuzeti brigu o svim potrebnim aktivnostima koje želite napraviti!

Kontaktirajte nas i pomoći ćemo vam organizirati odmor bez stresa i nepotrebnog gubljenja vremena. Iskoristite svaki trenutak svog odmora!