Reset Password

Your search results

4 jeftina dodatka na kojima će vam gosti biti zahvalni

Objavljeno na September 21, 2018 od admin

Kao i svaki drugi izvanredan host vjerovatno želite da se vaši gosti osjećaju kao kod kuće. Postoji dosta načina pomoću kojih to možete postići, ali svakako nekoliko ekstra stvarčica u sobi vašeg gosta će olakšati njihov boravak te mu omogućiti nezaboravan odmor.

  • ČEPIĆI ZA UŠI

Iako mnogi gosti nemaju problema sa spavanjem, kada su na odmoru smetaju im i najtiši zvukovi, posebno ako se vaš prostor nalazi na bučnijoj lokaciji. Međutim, postoji veoma jednostavno riješenje za to- čepići za uši! Vaši gosti će cijeniti miran san, a vas to neće puno koštati da ih nabavite.

 

 

 

  • RAZGLEDNICE I MARKICE

Opće je poznato da  živimo u svijetu tehnologije, emailova i sms poruka, ali veliki broj ljudi i dalje šalje razglednice, a prema novijim istraživanjima ovaj trend se ‘ponovo vraća u modu’. Mnogi gosti će biti oduševljeni ako pronadju nekoliko neobičnih  razglednica  koje bi poslali svojim najdražima. Između ostalog, možete nalijepiti vaš logo na razglednicu i tako će te dobiti besplatnu reklamu vašeg smještaja.

 

 

  • UNIVERZALNI ADAPTERI

Pored toga što možda većina vaših gostiju dolazi iz susjednih zemalja ili gradova, često se može desiti da i neki internacionalni gosti bukiraju vaš smještaj. Kada ti gosti zaborave svoje adaptere odmah počnu da paniče i čini se kao da je kraj svijeta. Da bi spriječili bespotrebno uzrujavanje, nabavite barem po jedan univerzalni adapter u svakoj sobi.

 

 

  • MASKE ZA SPAVANJE

Velika prisutnost dnevne svjetlosti u  vašem smještaju je definitivno najbolji ‘wake up call’ za goste. Ali ako nemate tamne zavjese, a ulično osvjetljenje je jako izraženo, to u velikoj mjeri može utjecati na san gosta i izazvati negativne komentare. Da bi ste spriječili lavinu negativnih komentara, jednostavno nabavite maske za oči i omogućite gostima besprijekoran odmor. Takodjer i na njih možete ušiti vaš logo i to će biti jedan divan suvenir za vaše goste, a za vas super reklama.

Gosti cijene male stvari koje radite za njih. Olakšajte im odmor a i sebi obezbijedite odlične recenzije pomoću ovih ‘exstra’ stvarčica.

Kategorija: Ideje za odmor, Usluga

Ostavite odgovor